Організаційно-правові проблеми розвитку житлово–комунального господарства в Україні

Ескіз

Дата

2019

Автори

Дьомкін, Петро Олексійович
Баєва, Юлія Євгенівна

Заголовок журналу

Журнал ISSN

Назва тому

Видавець

КНУБА

Анотація

Сьогодні одним із найважливіших найпоширеніших об’єктів інвестиційної діяльності, що має велику соціальну значущість у сучасній Україні є об’єкти житлового будівництва. Незважаючи на нестабільний рівень розвитку економіки України в цілому, будівництво нової нерухомості активно розвивається, особливо в столиці та на території великих міст, а українці традиційно розглядають ринок нерухомості як найбільш стабільний об'єкт для інвестицій. Зростає зацікавлення людей у придбанні квартири як власного житла або з метою вкладання коштів та здачі його в аренду.

Опис

Ключові слова

кафедра політичних наук, об’єкти житлового будівництва, інвестування будівництва, майнові права, введення в експлуатацію, правове регулювання

Бібліографічний опис

Дьомкін П. О. Організаційно-правові проблеми розвитку житлово–комунального господарства в Україні / П. О. Дьомкін, Ю. Є. Баєва // Будівельне право : проблеми теорії і практики : зб. наук. праць : в 2 ч. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; редкол. : П. М. Куліков ( голова ) [ та ін. ]. – Київ ; Тернопіль : Бескиди, 2019. – Ч.1. - Третя наук. практ. конф., Київ, 4 грудня 2019 р. - С. 94 - 99. - Бібліогр. : 5 назв.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced