Вибрані статті з наукових збірників
Постійне посилання на фондhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/27
Переглянути
4 результатів
Результат пошуку
Документ Етностиль як об'єкт системного осмислення в контексті формування архітектури інтер'єру на теренах індустріального і постіндустріального суспільства(КНУБА, 2013) Громнюк, А. І.Висвітлені теоретичні та методологічні основи поняття «Етностиль». Визначені принципи, засоби та закономірності формування архітектури інтер’єру підприємств громадського харчування з позицій взаємозв’язку наукових і художніх методів.Документ «Функціональна структура підприємств громадського харчування»(КНУБА, 2012) Ніколаєнко, В. В.в статті висвітлено особливості функціональної структури підприємств громадського харчуванняДокумент «Особливості розміщення підприємств громадського харчування в загальноміській системі обслуговування»(КНУБА, 2011) Ніколаєнко, В. В.в статті висвітлено особливості розміщення підприємств громадського харчування в загальноміській системі обслуговування, які мають вагомий вплив на формування загальноміської системи громадського харчуванняДокумент Проблеми архітектурного формування загальноміської системи громадського харчування(КНУБА, 2010) Ніколаєнко, В. В.Анотація: в статті висвітлено стан відображення підприємств громадського харчування в містобудівній мережі відповідно до умов та місця їх розміщення, які мають вагомий вплив на формування загальноміської системи громадського харчування. Ключові слова: підприємства громадського харчування, загальноміська система громадського харчування.