ІІ Міжнародна науково-практична конференція (заочна форма) « Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору»

Постійний URI для цього зібранняhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/1657

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Документ
    Порівняння хімічного складу насіння кунжуту, льону і чіа
    (ПДАА, 2019) Юдічева, О. П.; Огороднік, І. В.
    Використання насіння кунжуту, льону і чіа у щоденному харчовому раціоні здатне покращити його біологічну цінність за рахунок рослинного білка, ессенціальних жирних кислот, вітамінів і мінеральних речовин. Насіння вітчизняного льону не поступається за своєю харчовою цінністю імпортному насінню чіа, але має нижчу ціну