ІІ Міжнародна науково-практична конференція (заочна форма) « Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору»

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Документ
    Порівняння хімічного складу насіння кунжуту, льону і чіа
    (ПДАА, 2019) Юдічева, О. П.; Огороднік, І. В.
    Використання насіння кунжуту, льону і чіа у щоденному харчовому раціоні здатне покращити його біологічну цінність за рахунок рослинного білка, ессенціальних жирних кислот, вітамінів і мінеральних речовин. Насіння вітчизняного льону не поступається за своєю харчовою цінністю імпортному насінню чіа, але має нижчу ціну
  • Документ
    Сайдингові вінілові панелі: класифікація, переваги застосування
    (2020-10-06) Мовчан, В. І.; Юдічева, О. П.
    Використання сайдингових вінілових панелей обумовлена їх перевагами: вони прості в експлуатації; стійкі до деформації; не навантажують фундамент; відрізняються легкістю монтажу; мають широку гаму кольорів і різноманітну форму; добре зберігають свій колір; не відшаровуються; водостійкі; не ржавіють; нетоксичні; негорючі; стійкі до несприятливих погодних умов; за ними зручно доглядати; мають тривалий термін служби – понад 50 років. . Вінілові сайдиногові панелі класифікують залежно від цільового призначення, за типом установки і кріплення; за формою і кольором.