Децентралізація влади та реформування публічного управління в умовах консолідації демократії в Словаччині (1998-2006 рр.)

Ескіз

Дата

2019

Автори

Ключкович, Анатолій Юрійович

Заголовок журналу

Журнал ISSN

Назва тому

Видавець

Бескиди

Анотація

Забезпечення інституційних умов для консолідації демократії безпосередньо пов'язано з оптимізацією вертикального поділу влади, здатністю держави ефективно виконувати владно-управлінські функції на всіх рівнях публічних відносин і посиленням транспарентності в діяльності органів публічного управління. Процеси реформування системи публічного управління та децентралізації влади в Словаччини були доволі складними, супроводжувалися успіхами та кризовими явищами, мали підтримку і критику в суспільстві, адже відбувалися у непростих суспільно-політичних та економічних умовах.

Опис

Ключові слова

децентралізація влади, публічне управління, реформування публічного управління, демократія, консолідація демократії

Бібліографічний опис

Ключкович А. Ю. Децентралізація влади та реформування публічного управління в умовах консолідації демократії в Словаччині (1998-2006 рр.) / А. Ю. Ключкович // Регіональна політика : історія, політико-правові засади, урбаністика, просторове планування, архітектура : зб. наук. праць : в 2 ч. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; редкол. : П. М. Куліков (голова) [та ін.]. – Київ ; Тернопіль : Бескиди, 2019. - Вип. 5, ч. 1 : П'ята міжнародна наук.- практ. конф., Київ, 22 листопада 2019 р. - С. 212 - 216. - Бібліогр. : 8 назв.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced