Аналіз показників якості борошна пшеничного
Файли
Дата
2018
Автори
Панасенко, Ю. Р.
Калашник, О. В.
Юдічева, О. П.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
ПУЕТ
Анотація
Проаналізовано показник якості, за якими нормується визначають якість пшеничного борошна. Розглянуто харчові добавки, що дозволені для використання як поліпшувачі пшеничного борошна в Україні.
Опис
Ключові слова
борошно пшеничне, показники якості, харчові добавки
Кафедра авторів
кафедра товарознавства та комерційної діяльності в будівництві
Бібліографічний опис
Панасенко Ю. Р. Аналіз показників якості борошна пшеничного / Ю. Р. Панасенко, О. В. Калашник, О. П. Юдічева // Наука і молодь в ХХІ сторіччі : зб. тез доп. IV міжнар. молодіжної наук.-практ. інтернет-конф. / Вищ. навч. закл. Укоопспілки «Полтав. ун-т економ. і торгівлі» – Полтава : ПУЕТ, 2018. - С. 261 - 263. - Бібліогр. : 4 назви.
УДК
664.641.12