Особливості організації закладів харчування у готелях

Ескіз недоступний
Дата
2015
Автори
Брідня, Лариса Юріївна
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
У статті розглядаються архітектурні аспекти організації закладів харчування у складі готелів. Проаналізовані основні форми організації харчування проживаючих, особливості їх застосування, архітектурно-планувальні параметри відповідних приміщень та обладнання
Опис
Ключові слова
кафедра архітектурного проектування цивільних будівель і споруд, renovation, reconstruction, architecture, заклади харчування, готельні заклади харчування, архітектура, готель
Бібліографічний опис
Брідня Л. Ю. Особливості організації закладів харчування у готелях / Л. Ю. Брідня // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-технічний зб. – К. : КНУБА, 2015. – Вип. 38. – С. 369-373