Конференції

Постійне посилання на фондhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/29

Переглянути

Результат пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Документ
    Порівняння хімічного складу насіння кунжуту, льону і чіа
    (ПДАА, 2019) Юдічева, О. П.; Огороднік, І. В.
    Використання насіння кунжуту, льону і чіа у щоденному харчовому раціоні здатне покращити його біологічну цінність за рахунок рослинного білка, ессенціальних жирних кислот, вітамінів і мінеральних речовин. Насіння вітчизняного льону не поступається за своєю харчовою цінністю імпортному насінню чіа, але має нижчу ціну
  • Документ
    Використання гідрофобізуючих просочень та їх вплив на експлуатаційні та естетичні властивості керамічної цегли
    (ПУЕТ, 2018) Захарченко, П. В.; Огороднік, І. В.; Варшавець, П. Г.; Юдічева, О. П.; Присяжна, Д. Ю.
    Доведено, що після оброблення дослідних зразків керамічної цегли різними складами просочувань стало очевидно, що споживні властивості зразків покращились. Для зразків цегли, просоченої «Фасад 1» відмінною є поява сіруватого нальоту на поверхні більших зерен кварцу і деяких мікротріщин, що може бути пояснено появою плівки, утвореної складовими компонентами просочення, зміцнюючого поверхневий шар цегли. Під час використання просочення «Фасад-4» досягається комплексний ефект нейтралізації дії карбонатних включень, зменшення висолооутворень, зупинка капілярної дифузії. Дане просочення не утворює плівкового покриття, залишаючи матеріал паропроникним. Крім цього, спостерігається значне зростання експлуатаційних властивостей керамічних виробів: значне зниження водопоглинання, зростання міцності і морозостійкості.