Вибрані статті з наукових збірників
Постійне посилання на фондhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/27
Переглянути
5 результатів
Результат пошуку
Документ Концепция гостиниц будущого: идеальное пространство для отдыха(КНУБА, 2016) Мержиевская, Н. Ю.; Петровская, Ю. С.Все идеи будущего вдохновляют современный мир, чтобы покорять не только Землю, но и космос и глубины океана. В данной статье будут рассмотрены особенности формирования архитектурно-пространственной концепции отелей будущего.Документ Організація внутрішнього простору сучасних підприємств громадського харчування(КНУБА, 2018) Колеснікова, Н. Ю.У статті розглянуто організацію внутрішнього простору підприємств громадського харчування на прикладі сучасних об’єктів харчування. Виявлені методи та заходи які сприяють архітектурно – художній виразності інтер’єрів.Документ «Функціональна структура підприємств громадського харчування»(КНУБА, 2012) Ніколаєнко, В. В.в статті висвітлено особливості функціональної структури підприємств громадського харчуванняДокумент «Особливості розміщення підприємств громадського харчування в загальноміській системі обслуговування»(КНУБА, 2011) Ніколаєнко, В. В.в статті висвітлено особливості розміщення підприємств громадського харчування в загальноміській системі обслуговування, які мають вагомий вплив на формування загальноміської системи громадського харчуванняДокумент Розвиток архітектури підприємств торгівлі, харчування та побутового обслуговування на сучасному етапі(КНУБА, 2008) Андріанова, Г. А.У статті аналізуються фактори, що впливають на розвиток підприємств торгівлі, харчування та побутового обслуговування житлових кварталів міст на сучасному етапі. Виявлені вимоги до розташування підприємств у структурі житлової забудови.