І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання експертної та оціночної діяльності»

Постійний URI для цього зібранняhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/1663

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Документ
    Дослідження показників якості сиру кисломолочного
    (2019) Самойленко, Антоніна Анатоліївна; Юдічева, Ольга Петрівна
    Тема здорового харчування турбує людство протягом багатьох років. Здавна вважалося, що кисломолочні продукти оздоровлюють організм, саме тому різні види кислого молока часто вживали в їжу Тільки значно пізніше було науково обґрунтовано дієтичні і лікувальні властивості цих продуктів. Зважаючи, що кисломолочний сир застосовується у дієтичному та дитячому харчуванні, а основною сировиною для його отримання є коров’яче молоко метою дослідження є перевірка сталості якості кисломолочного сиру у різні пори року за органолептичними і фізико-хімічними показниками