І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання експертної та оціночної діяльності»
Постійний URI для цього зібранняhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/1663
Переглянути
Документ Дослідження показників якості сиру кисломолочного(2019) Самойленко, Антоніна Анатоліївна; Юдічева, Ольга ПетрівнаТема здорового харчування турбує людство протягом багатьох років. Здавна вважалося, що кисломолочні продукти оздоровлюють організм, саме тому різні види кислого молока часто вживали в їжу Тільки значно пізніше було науково обґрунтовано дієтичні і лікувальні властивості цих продуктів. Зважаючи, що кисломолочний сир застосовується у дієтичному та дитячому харчуванні, а основною сировиною для його отримання є коров’яче молоко метою дослідження є перевірка сталості якості кисломолочного сиру у різні пори року за органолептичними і фізико-хімічними показникамиДокумент Сучасна класифікація лінолеуму(2020-10-12) Фідра, Марія Дмитрівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Анопко, Дмитро ВіталійовичПід час ремонтних робіт вибір покриття для підлоги є одним із найважливіших складових процесу. Уже досить тривалий час лідерство у процесі вибору такого покриття належить лінолеуму. Згідно з ДСТУ Б А.1.1-18-94 лінолеум – це рулонний обробний матеріал для покриття підлоги, виготовлений на основі полімерів, наповнювачів i різних добавок. Виділяють такі його види залежно від плівкоутворювача: полівінілхлоридний; алкідний, гліфталевий лінолеум, колоксиліновий лінолеум, гумовий багатошаровий лінолеум-релін.