Розрахунок виробничого ризику від шумового забруднення для безпеки працюючих на відкритому повітрі

Ескіз недоступний
Дата
2021-10-15
Автори
Волошкіна, О. С.
Ковальова, А. В.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Результати досліджень націлені на забезпечення безпеки працюючих на відкритому повітрі при ремонті автошляхопроводів великого міста та на будівельних майданчиках поблизу великих перехрестів. Дані дослідження можуть бути використані при складанні планів моніторингових спостереженнях за шумовим забрудненням міського середовища та визначенні виробничого ризику працюючих з метою запобігання хронічних захворювань та нещасних випадків на виробництві. Значимість роботи полягає в необхідність посилення наявного динамічного контролю за умовами праці та здоров’ям працюючих на відкритому повітрі в умовах постійного шумового навантаження міста та необхідності щодо перегляду вимог до роботодавця, які регулюють захист працюючих від шуму.
Опис
Ключові слова
виробничий ризик, шумове забруднення, експериментальні дані, автошляхопровод, безпека працюючих, імовірність втрати чутливост, кафедра охорони праці та навколишнього середовища
Бібліографічний опис
Волошкіна О. С. Розрахунок виробничого ризику від шумового забруднення для безпеки працюючих на відкритому повітрі / О. С. Волошкіна, А. В. Ковальова // Вісті Донецького гірничого інституту : всеукр. наук.-техн. журн. / Донецький нац. техн. ун-т ; гол. ред. С. В. Подкопаєв. - Покровськ : ДНТУ, 2021. - Вип. 2 (49). - С. 104 - 112. - Бібліогр. : 13 назв.