Проблеми промислової безпеки та охорона праці у паливно-енергетичному комплексі України

Ескіз недоступний
Дата
2017-01-23
Автори
Здановський В.Г.
Глива В.А.
Ляшок Я.О.
Подкопвєв С.В.
Іорданов І.В.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
ДВНЗ "ДонНТУ"
Анотація
У монографії систематичного та узагальненоготеоретико- метологічної засади промислової безпеки та охорони праціу паливно-енергетичного комплексі України. У світовій практиці час від часу стаються техногенні катастрофи, великі аваріх, вибухи масштабні пожежі та інші кризові явища техно-технологічного характеру, які призводять до великих втрат. Виходячі з актуальності цих проблем, авторами досліджено аспекти промислової безпеки та охорони праці вугільної промисловості та енергетики України. Метою роботи є удосконалення систем управління охороною праці на основі ризк-орієнтованого підходу з метою зниження професійних ризиків та запобігання виробничому травматизму.
Опис
Ключові слова
виробничий ризик, запобігання виробничому травматизму, охорона праці вугільної промисловості, кризовя явища тено-технологічного характеру
Бібліографічний опис
Проблеми промислової безпеки та охорона праці у паливно-енергетичному комплексі України : Монографія / Здановський В.Г., Глива В.А., Ляшок Я.О., Подкопвєв С.В., Іорданов І.В..- Покровськ: ДВНЗ "ДонНТУ", 2017. - 344с.