Дослідження показників якості сиру кисломолочного
Файли
Дата
2019
Автори
Самойленко, Антоніна Анатоліївна
Юдічева, Ольга Петрівна
Заголовок журналу
Журнал ISSN
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Анотація
Тема здорового харчування турбує людство протягом багатьох років. Здавна вважалося, що кисломолочні продукти оздоровлюють організм, саме тому різні види кислого молока часто вживали в їжу Тільки значно пізніше було науково обґрунтовано дієтичні і лікувальні властивості цих продуктів. Зважаючи, що кисломолочний сир застосовується у дієтичному та дитячому харчуванні, а основною сировиною для його отримання є коров’яче молоко метою дослідження є перевірка сталості якості кисломолочного сиру у різні пори року за органолептичними і фізико-хімічними показниками
Опис
Ключові слова
кисломолочний сир, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, якість
Кафедра авторів
кафедра товарознавства та комерційної діяльності в будівництві
Бібліографічний опис
Самойленко А. А. Дослідження показників якості сиру кисломолочного / А. А. Самойленко, О. П. Юдічева // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф. / Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 312-315.
УДК
658.62:005.336.3