Сайдингові вінілові панелі: класифікація, переваги застосування

Ескіз

Дата

2020-10-06

Автори

Мовчан, В. І.
Юдічева, О. П.

Заголовок журналу

Журнал ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання сайдингових вінілових панелей обумовлена їх перевагами: вони прості в експлуатації; стійкі до деформації; не навантажують фундамент; відрізняються легкістю монтажу; мають широку гаму кольорів і різноманітну форму; добре зберігають свій колір; не відшаровуються; водостійкі; не ржавіють; нетоксичні; негорючі; стійкі до несприятливих погодних умов; за ними зручно доглядати; мають тривалий термін служби – понад 50 років. . Вінілові сайдиногові панелі класифікують залежно від цільового призначення, за типом установки і кріплення; за формою і кольором.

Опис

Ключові слова

полімерні облицювальні матеріали, сайдингові панелі, полівінілхлорид, класифікація, кафедра товарознавства та комерційної діяльності в будівництві

Бібліографічний опис

Мовчан В. І. Сайдингові вінілові панелі: класифікація, переваги застосування / В. І. Мовчан, О. П. Юдічева // Матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. конф. (заочна форма) : Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору. - Полтава : ПДАА , 2019. – С. 374-377. - Бібліогр. : 4 назви.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced