Інноваційні архітектурно-конструктивні заходи енергозбереження урбанізованого середовища

Ескіз

Дата

2017

Автори

Криворучко, Н. І.
Шмуклер, В. С.

Заголовок журналу

Журнал ISSN

Назва тому

Видавець

КНУБА

Анотація

Розглядаються сучасні інноваційні архітектурно-конструктивні заходи енергозбереження в системі міста і будівель, як його складових. Окреслено проблеми формування комфортного архітектурного середовища, яке розглядається як урбанізована просторова система будівель і споруд, і їх вирішення архітектурно-конструктивними заходами на основі сучасних інноваційних технологій і матеріалів. Визначено, що на основі міждисциплінарних наукових досліджень пошук шляхів енергозбереження усієї урбанізованої системи, як на стадії проектування, так і при будівництві, має прогресивний інноваційний характер, що відповідає сталому збалансованому розвитку.

Опис

Ключові слова

урбанізоване середовище, енергозбереження, архітектурно-конструктивні методи, «зелена» архітектура, еко-естетика, еко-технічні підходи, міждисциплінарні дослідження, будівлі високих технологій

Бібліографічний опис

Криворучко Н. І. Інноваційні архітектурно-конструктивні заходи енергозбереження урбанізованого середовища / Н. І. Криворучко, В. С. Шмуклер // Архітектурний вісник КНУБА : наук.-вироб. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. П. М. Куліков.- Київ : КНУБА, 2017. - Вип. 11-12. - С. 62-72. - Бібліогр. : 5 назв.

Зібрання

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced