Стиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексів
Вантажиться...
Дата
Автори
Дудка, С.-Р.О.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
У статті розглянуто основі стилі, що використовуються при
створенні дизайну інтер’єру і формуванні предметно-просторового середовища
ресторанних комплексів. Виведено основні характеристики цих стилів та їх
вплив на формування внутрішнього простору певного закладу.
Опис
Бібліографічний опис
Дудка С.-Р. О. Стиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексів / С.-Р. О. Дудка // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. сб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2012. -Вип. 30. - С. 43-47. - Бібліогр : 6 назв.