Стиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексів
Дата
2012
Автори
Дудка, С.-Р.О.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
ISSN журналу
2077-3455
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
У статті розглянуто основі стилі, що використовуються при
створенні дизайну інтер’єру і формуванні предметно-просторового середовища
ресторанних комплексів. Виведено основні характеристики цих стилів та їх
вплив на формування внутрішнього простору певного закладу.
Опис
Ключові слова
стилі, інтер’єр, вплив, елементи, простір, відчуття, деталі, відпочинок
Кафедра авторів
Бібліографічний опис
Дудка С.-Р. О. Стиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексів / С.-Р. О. Дудка // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. сб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2012. -Вип. 30. - С. 43-47. - Бібліогр : 6 назв.