Особливості формування підприємств громадського харчування в Україні на сучасному етапі
Файли
Дата
2008
Автори
Панченко, О. О.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
ISSN журналу
2077-3455
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
У даній статті розглянуто сучасний стан і особливості організації підприємств громадського харчування в Україні. Описані основні типи підприємств громадського харчування існуючих на сьогоднішній день в Україні і тенденції їх подальшого розвитку. Також зроблені висновки і зазначені рекомендації по організації сучасних підприємств громадського харчування.
Опис
Ключові слова
огранізація підприємств, харчування громадське в Україні
Кафедра авторів
кафедра теорії архітектури і архітектурного проєктування
Бібліографічний опис
Панченко О. О. Особливості формування підприємств громадського харчування в Україні на сучасному етапі / О. О. Панченко // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. : відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2008. - Вип. 19. - С. 287-291. - Бібліогр. : 5 назв.
УДК
725.71(477)