Застосування циклічно-суміщеного методу для прокладання комунікацій і будівництва об'єктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Автори
Тугай, О. А.
Малихін, М. О.
Приходько, Д. О.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ «Видавництво Ліра-К»
Анотація
Організація будівельного виробництва на базі комплексних потокових методів безпосередньо і позитивно впливала на виконання планових завдань по введенню в експлуатацію об'єктів житловоцивільного призначення, підвищення ритмічності введення об'єктів житла. Але в даний час багато напрацювань цього напрямку не використовуються. Причин цього кілька: по-перше, не опрацьовані методи інженерних підходів до комплексної забудови в сучасних ринкових умовах, немає єдиного підходу до моделей формування інвестиційних потоків і методів контролю за їх освоєння.
Опис
Ключові слова
кафедра організації та управління будівництвом, кафедра менеджменту в будівництві, циклічно-суміщений метод, прокладання комунікацій, будівництво об'єктів
Бібліографічний опис
Тугай О. А. Застосування циклічно-суміщеного методу для прокладання комунікацій і будівництва об'єктів / О. А. Тугай, М. О. Малихін, Д. О. Приходько // Економіко-управлінські та інформаційно-аналітичні новації в будівництві : IV Міжнародна науково-практична конференція : програма та тези доповідей, Київ, 7 – 8 червня 2022 / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; ред. О. Ю. Бєлєнкова. – Київ : Ліра-К, 2022. - С. 29 – 31. - Бібліогр. : 6 назв.