Вибрані статті з наукових збірників
Постійне посилання на фондhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/27
Переглянути
3 результатів
Результат пошуку
Документ Особливості розробки дизайну інтер'єрів закладів громадського харчування для студентських містечок(КНУБА, 2013) Гнатюк, Л. Р.; Драга, М. Л.Стаття присвячена виявленню особливостей формоутворення дизайну інтер‘єрів закладів громадського харчування для студентських містечок. Дослідження проведене на сучасних прикладах студентських кафе. Виявлено вплив кольору на психофізичний стан людини.Документ Організація внутрішнього простору сучасних підприємств громадського харчування(КНУБА, 2018) Колеснікова, Н. Ю.У статті розглянуто організацію внутрішнього простору підприємств громадського харчування на прикладі сучасних об’єктів харчування. Виявлені методи та заходи які сприяють архітектурно – художній виразності інтер’єрів.Документ Планувальне рішення підприємств харчування при туристичних комплексах(КНУБА, 2011) Ніканоров, С. О.В статті розглянуто види та структуру планувальної організації підприємств харчування при рекреаційних та туристичних комплексах.