2020

Постійне посилання на фондhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/6870

Переглянути

Результат пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Документ
    Genetic approach to the development of social production organization
    (ПДТУ, 2020) Savenko, V. I.; Kuzior, A.
    Organizational genetics has helped to better understand how to create successful organizations and to create a prosperous state, it is necessary to turn to a unique experience of nature.
  • Документ
    Генетичний підхід до розвитку соціальної виробничої організації
    (ПДТУ, 2020) Савенко, Володимир Іванович; Кузіор, А.
    Організаційна генетика допомагає краще зрозуміти, як створювати успішні організації і сформувати процвітаючу державу, необхідно звернутися до унікального досвіду природи.
  • Документ
    Мехінізми фінансового менеджменту будівельних підприємств як складова системи економічної безпеки
    (УжНУ, 2020) Стеценко, С.
    Сучасний етап розвитку українського суспільства супроводжується якісною трансформацією механізмів фінансового менеджменту, що має свій прояв в перерозподілі прав власності та загостренні протиріч між діючими, реформованими та імпортованими інститутами, у зростанні масштабів інтеграційних процесів при одночасній активізації відцентрових тенденцій у регіонах та галузях, цифровізації усіх сфер економічної діяльності. Подібні зміни ускладнюються незавершеністю структурних перетворень, відсутністю цілісної концепції довгострокового розвитку держави, загостренням внутрішніх і зовнішніх факторів ризику для системи економічно безпеки підприємств в умовах активізації трансформаційних процесів.
  • Документ
    Значення числа Люссон-Жирара під час ідентифікації рому
    (КНУБА, 2020) Стефанова, О. М.; Юдічева, О. П.; Ковальчук, Ю. І.
    Під час ідентифікації рому і виявлення його фальсифікації проводять визначення числа Люссон-Жирара (суми кислот та ефірів у перерахунку на оцтову кислоту; альдегідів – у перерахунку на ацетальдегід; фурфуролу і вищих спиртів – у перерахунку на аліловий спирт у мг на 100 мл абсолютного алкоголю). У світі всі сорти рому за цим числом поділяють на три групи: вищий (високоефірний) з числом Люссон-Жирара від 550 до 900. Вирізняється порівняно високою екстрактивністю і досить інтенсивним букетом; середній (число Люссон-Жирара – від 450 до 550). Має добре розвинений, виражений та повний смак та доволі сильний специфічний аромат; нижчий (число Люссон-Жирара – від 350 до 450). Відрізняється ніжним, приємним букетом і легким смаком. У випадку, якщо число Люссон-Жирара у напої нижче від 350, можна говорити про наявність фальсифікації рому.
  • Документ
    Шампанське Veuve Clicquot (Вдова Кліко): класифікація та ідентифікація за пакованням і маркованням
    (КНУБА, 2020) Лемешенко, О. О.; Юдічева, О. П.
    Під час ідентифікації французького шампанського Veuve Clicquot (Вдова Кліко) за пакованням і маркованням важливим є зовнішній вигляд пляшки; колір етикетки, контретикетки і кольєретки; колір шрифту, яким нанесена інформація на напій; стан корку; товщина і довжина мюзлє; вигляд плакетки і фольги на горлі пляшки.