Вип. 30
Постійний URI для цього зібранняhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/270
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Порівняльний аналіз архітектурно- дизайнерських вирішень київських ресторанів з китайською кухнею(КНУБА, 2012) Горбик, О. Р.; Ярош, В. В.У статті проведений порівняльний аналіз архітектурно-дизайнерських вирішень існуючих у м. Києві 12 ресторанів з китайськоюкухнею. Розглянуті деякі питання вирішення генерального плану, функційногозонування, планування, оздоблення, прийнятих меблів та колористики в цихоб’єктах. Аналізується поєднання традицій національного китайськогозодчества та прийомів сучасного дизайну у формуванні просторової композиції ресторанних комплексів такого типу.Документ Ілюзії в інтер’єрах громадських будівель(КНУБА, 2012) Малік, Т. В.Розглянуто деякі приклади застосування оптичних ілюзій в інтер’єрах громадських будівель.Документ Стиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексів(КНУБА, 2012) Дудка, С.-Р.О.У статті розглянуто основі стилі, що використовуються при створенні дизайну інтер’єру і формуванні предметно-просторового середовища ресторанних комплексів. Виведено основні характеристики цих стилів та їх вплив на формування внутрішнього простору певного закладу.