Збірники та конспекти лекцій
Постійний URI для цього зібранняhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/123456789/11231
Переглянути
Документ Сенсорний аналіз(КНУБА, 2024) Ляліна, Н. П.; Самойленко, А. А.; Юдічева, О. П.Розглянуто психофізіологічні основи сенсорного аналізу та органолептичні характеристики харчових продуктів. Висвітлено роль й місце органолептичного аналізу в товарознавстві. Наведено ґрунтовну характеристику номенклатури показників, визначуваних за допомогою органів чуття. Призначено для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ОП «Товарознавство та комерційна діяльність».Документ Теоретичні основи товарознавства(КНУБА, 2023) Ляліна, Н. П.; Вотченікова, О. В.; Самойленко, А. А.Розглянуто основні принципи та засади організаційної діяльності за участі іноземних суб’єктів господарювання у будівництві. Призначено для студентів спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» та 075 «Маркетинг».