Вип. 38

Постійний URI для цього зібранняhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/278

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Документ
    Особливості та досвід проектування і будівництва сучасного готельного комплексу "Харків-Палас" на площі Свободи в м. Харків
    (КНУБА, 2015) Яновицький, Є. Л.; Галак, К. Т.
    Розглянуто основні аспекти проектування сучасного високозіркового готельного комплексу та його інтегрування в історично-сформоване містобудівне середовище на основі реального об’єкту будівництва, який був успішно реалізований до проведення в Україні чемпіонату з футболу «Євро2012». Проведений аналіз прийняття в процесі проектування таких планувальних та архітектурних рішень, які виявилися найбільш прийнятними, як з точки зору інвестиційної привабливості так і з точки зори архітектурної гармонійності. Проект даного 5 -ти зіркового готелю «Харків-Палас» розроблено ТОВ «Архітектурне Бюро «С. Бабушкін» в 2011 році. Головні архітектори, автори проекту Свістунов О. В., Яновицький Є. Л. Творчий Керівник Бабушкін С. В.
  • Документ
    Особливості організації закладів харчування у готелях
    (КНУБА, 2015) Брідня, Л. Ю.
    У статті розглядаються архітектурні аспекти організації закладів харчування у складі готелів. Проаналізовані основні форми організації харчування проживаючих, особливості їх застосування, архітектурнопланувальні параметри відповідних приміщень та обладнання.
  • Документ
    Готельне господарство Києва в 30-х роках ХХ ст. Тенденції розвитку
    (КНУБА, 2015) Ширяєв, Т. В.
    В статті систематизовано комплекс заходів, які планувалося здійснити для покращення негативних тенденцій в готельному господарстві Києва на початку 30-х років ХХ ст. На основі архівних матеріалів та публікацій в дослідженні наведено приклади початку формування нового етапу в розвитку готельного господарства міста та виявлені його загальні особливості.