Менеджмент якості в будівництві і геном ділової досконалості організації : монографія

Ескіз

Дата

2018

Автори

Лівінський, О. М.
Савенко, Володимир Іванаович
Пальчик С. П.
Чертков О. Ю.

Заголовок журналу

Журнал ISSN

Назва тому

Видавець

Центр учбової літератури

Анотація

З погляду управління якістю у виробництві, необхідно встановити стандарти якості в кількісній формі. Саме з цієї причини фахівці витратили так багато часу на те, щоб виразити ці стандарти, наскільки це можливо, у вигляді кількісних вимірюваних фізичних властивостей. Проте це не означає, що суб'єктивні оцінки якості тепер відходять на другий план. Навпаки, саме ці оцінки - предмет комерційного інтересу. Розглядаючи проблему ширше, можна побачити, що у будь-який момент часу існують цілком конкретні людські бажання, які можуть бути задоволені шляхом перетворення початкових матеріалів на кінцеву продукцію різного призначення. Ці бажання мають статистичну природу, оскільки якість кінцевого виробу, виражена в термінах фізичних характеристик, бажана однією людиною, може не співпадати з бажанням всіх інших.

Опис

Ключові слова

менеджметн якості у будівництві, менеджмент, менеджмент у будівництві, кафедра організації та управління будівництвом, кафедра будівельних технологій

Бібліографічний опис

Менеджмент якості в будівництві і геном ділової досконалості організації : монографія / О. М. Лівінський, В. І. Савенко, С. П. Пальчик, О. Ю. Чертков ; під заг. ред. О. М. Лівінського [та ін.] ; Академія буд-ва України ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; Київ. нац. ек. ун-т ім. В. Гетьмана. – Київ : Центр учбової літератури, 2018. – 233 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced