Концептуальні засади розбудови економетричної моделі ринкового розвитку в житловому будівництві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Автори
Федосова, Олена Василівна
Левіт, Л. Г.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Будівельний комплекс в Україні розвивається дуже повільно і це не дає можливості задовольнити попит населення на житлову площу. Розвиток галузі житлового будівництва потребує інвестиції, які мають різну ефективність в державній, колективній, приватній та кооперативній власності. Для підвищення ефективності вкладання інвестицій у будівельну галузь потрібно вести моніторинг по введенню в експлуатацію житлових будинків. Для цього пропонується концепція розробки комплексної системи відповідних залежностей по введенню в експлуатацію житлових будинків за рахунок можливостей різних форм власності. В цих залежностях використані головні фактори: обсяг інвестицій, обсяг підрядних робіт, кількість будівельних підприємств та черга на житло.
Опис
Ключові слова
кафедра технології будівельного виробництва, інвестиційна політика, міські території, житлове будівництво, забезпечення житлом, містобудування, інвестиції, економетрична модель
Бібліографічний опис
Федосова О. В. Концептуальні засади розбудови економетричної моделі ринкового розвитку в житловому будівництві / О. В. Федосова, Л. Г. Левіт // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. - Київ : КНУБА, 2008. - Вип. 29. - С. 423 - 430. – Бібліогр. : 4 назви.
Зібрання