Про значення дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням" для формування професійних навичок у студентів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2010
Автори
Махиня, Антоніна Андріївна
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Стаття розглядає значення та особливості дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” щодо її здатності формувати у студентів професійні навички. Автор приділяє велику увагу навчально-методичному забезпеченню та дає деякі рекомендації щодо організації навчального процесу із зазначеної дисципліни з метою формування у студентів професійних навичок та умінь, які сприятимуть їх майбутній професійній діяльності. Стаття розглядає значення та особливості дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” щодо її здатності формувати у студентів професійні навички.
Опис
Ключові слова
кафедра мовної підготовки і комунікації, іноземна мова, професійне спрямування, професійні навички, навчально-методичне забезпечення, організація навчального процесу, професійна діяльність
Бібліографічний опис
Махиня А. А. Про значення дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для формування професійних навичок у студентів / А. А. Махиня // Містобудування та територіальне планування : наук.–техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. - Київ : КНУБА, 2010. - Вип. 36. – С. 258 - 261. – Бібліогр. : 3 назви.
Зібрання