Особливості розвитку наземного пасажирського транспорту в містах України.(стаття підготовлена за матеріалами доповіді, зробленої на Всеукраїнській науково-практичній конференції "Сучасні проблеми та перспективи розвитку житлово-комунального господарства України" (м. Запоріжжя, 22-23 березня 2013 р.) та рекомендованої для опублікування її оргкомітетом

Ескіз

Дата

2013

Автори

Зварич, І. А.
Дубова, С. В.

Заголовок журналу

Журнал ISSN

Назва тому

Видавець

КНУБА

Анотація

Проаналізовані основні етапи розвитку міського пасажирського транспорту в Україні на прикладі м. Києва. Запропоновані варіанти рішення проблем функціонування наземного пасажирського транспорту в центрі міста.

Опис

Ключові слова

кафедра міського будівництва, міський пасажирський транспорт, наземний пасажирський транспорт, розвиток транспорту

Бібліографічний опис

Зварич І. А. Особливості розвитку наземного пасажирського транспорту в містах України.(стаття підготовлена за матеріалами доповіді, зробленої на Всеукраїнській науково-практичній конференції "Сучасні проблеми та перспективи розвитку житлово-комунального господарства України" (м. Запоріжжя, 22-23 березня 2013 р.) та рекомендованої для опублікування її оргкомітетом / І. А. Зварич, С. В. Дубова // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. – Київ : КНУБА, 2013. – Вип. 49. – С. 207 - 212. - Бібліогр. : 2 назви.

Зібрання

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced