Структурні зв'язки у дослідженні архітектурно-планувальної організації громадських будинків і споруд, сформованих на території кар'єрів як системи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Автори
Руденко, М. О.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Визначено основні типи зв’язків структури системи архітектурно – планувальної організації громадських будинків і споруд, сформованих на території кар’єрів. Розглянуто типологію системоутворюючих зв’язків. Визначено особливості статичних та динамічних зв’язків для системи архітектурно - планувальної організації громадських будинків і споруд, сформованих на території кар’єрів.
Опис
Ключові слова
системний підхід, структура системи, системні зв’язки, кар’єри, громадські будинки і споруди, системный подход, структура системы, системные связи, карьеры, общественные здания и сооружения, system approach, system structure, system connections, public buildings and structures.
Бібліографічний опис
Руденко М. О. Структурні зв’язки у дослідженні архітектурно-планувальної організації громадських будинків і споруд, сформованих на території кар’єрів як системи / М. О. Руденко // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. - Київ : КНУБА, 2015. – Вип. 58. – С. 440 - 445. - Бібліогр. : 10 назв.
Зібрання