Удосконалення процедури видачі вихідних даних для проектування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Ковальська, Г. Л.
Смілка, В. А.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Одним з документів, які необхідно надати до органів містобудування та архітектури для отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки є містобудівний розрахунок. У зв’язку з інформатизацію містобудівної галузі виникає дискусійне питання про необхідність підготовки такого документу. У статті наведено пропозиції щодо удосконалення процедури видачі вихідних даних для проектування, за умови формування інформаційних ресурсів містобудівного кадастру та розвитку аналітичних функцій містобудівного моніторингу.
Опис
Ключові слова
кафедра архітектурного проектування цивільних будівель і споруд, проектування, кадастр, моніторинг, містобудівний розрахунок, містобудівна документація, кадастр, мониторинг, градостроительный расчет, градостроительная документация
Бібліографічний опис
Ковальська Г. Л. Удосконалення процедури видачі вихідних даних для проектування / Г. Л. Ковальська, В. А. Смілка // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Осєтрін. – Київ : КНУБА, 2017. – Вип. 65. – С. 241-247. - Бібліогр. : 7 назв.
Зібрання