Аналіз проблем впровадження сталого розвитку в Карпатському Єврорегіоні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Автори
Петраковська, О. С.
Беспалько, С. І.
Воронюк, Ю. Ю.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Розглянуто характерні проблеми реалізації концепції сталого розвитку, що була закріплена Рамковою конвенцією про охорону і сталий розвиток Карпат. Досліджено міжнародну і національну нормативно-правові бази імплементації цілей сталого розвитку та прогалини в них. Проаналізовано основні характеристики досліджуваної території. Запропоновано перелік першочергових заходів та рекомендацій для органів державної влади, місцевого самоврядування, профільних спеціалістів, установ та організацій і всіх зацікавлених осіб, зокрема налагодження співпраці та обміну інформацією між всіма органами виконавчої влади, що реалізують державну політику у сфері використання всіх видів природних ресурсів із залученням міжнародних організацій, що вивчають цю тему.
Опис
Ключові слова
кафедра землеустрою і кадастру, землі сільськогосподарського та лісогосподарського призначень, сталий розвиток, Карпатський Єврорегіон, Рамкова конвенція про охорону та сталий розвиток Карпат, стратегія, sustainable development, Carpathian Euroregion, Framework convention on protection and sustainable development of the Carpathians, strategy
Бібліографічний опис
Петраковська О. С. Аналіз проблем впровадження сталого розвитку в Карпатському Єврорегіоні / О. С. Петраковська, С. І. Беспалько, Ю. Ю. Воронюк // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; гол. ред. М. М. Осєтрін. - Київ: КНУБА, 2019. - Вип. 70. - С. 481-491. - Бібліогр. : 11 назв.
Зібрання