Сучасні тенденції вітчизняної практики будівництва багатоквартирного житла

Ескіз недоступний
Дата
2018
Автори
Книш, В. І.
Яблонська, Г. Д.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Розглядається сучасний стан проектування і будівництва багатоквартирного житла в Україні, зокрема м. Києва. Відстеженні негативні і позитивні тенденції архітектурно—урбаністичного розвитку житла, як у економіко-правовій, соціально-демографічній сферах, так і у функціонально-планувальному та об ’сктно-просторовому архітектурному проектуванні. Доводиться, що взаємна відповідність різнопланових характеристик системи «багатоквартирне житло» визначає ступінь досконалості, забезпечення затребуваності конкретним споживачем та його життєздатності у майбутньому.
Опис
Ключові слова
кафедра містобудування, інвестиційно - архітектурні проекти, багатоквартирне житло, негативні і позитивні тенденції розвитку, над ущільнення житлової забудови, економіко-правові, соціально-демографічні, функціонально- планувальні, об’ємно-просторові ознаки
Бібліографічний опис
Книш, В. І. Сучасні тенденції вітчизняної практики будівництва багатоквартирного житла / В. І. Книш, Г. Д. Яблонська // Містобудування та територіальне планування : наук.-техн. зб./ Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; гол. ред. М. М. Осєтрін. - Київ : КНУБА, 2018. - Вип. 66. - С. 241-264. - Бібліогр. : 21 назв.
Зібрання