Вип. 25

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Документ
    Аналіз дисертаційних робіт, захищенних у спеціалізованій вченій раді Д 26.056.09 у 2003 – 2005 рр.
    (КНУБА, 2006) Ісаєв, О. П.
    Розглянуто докторські та кандидатські дисертації захищені в спеціалізованій раді Д 26.056.09 при Київському національному університеті будівництва і архітектури зі спеціальностей: 05.23.20 – “Містобудування та територіальне планування”, 05.24.01 – “Геодезія” та 05.24.04 – “Кадастр та моніторинг земель” в період з 2003 по 2005 рр.
  • Документ
    Специфіка будівництва прибуткового житла наприкінці ХІХ – на початку ХХ століть
    (КНУБА, 2006) Івашко, Ю. В.
    В статті розглянуто специфіку будівництва прибуткового житла в Києві наприкінці ХІХ – на початку ХХ століть, на прикладі двох прибуткових будинків – на вул. Ярославів Вал,1 та на вул. Володимирській, 61/11 виявлено процес розвитку житлового будівництва в період “будівельного буму”.
  • Документ
    Естетична досконалість житла
    (КНУБА, 2006) Король, В. П.
    Розглядаються питання композиції житлового простору на всіх його ієрархічних рівнях з урахуванням вимог до житла.
  • Документ
    Об исследовании времени нахождения городского пассажирского транспорта на маршрутах в центральной части города
    (КНУБА, 2006) Дубова, С. В.
    Стаття присвячена питанням системного підходу до організації та взаємодії різних видів наземного міського пасажирського транспорту в умовах постійного зростання рівня автомобілізації у містах.
  • Документ
    Напрямки розвитку наземного пасажирського транспорту у містах України
    (КНУБА, 2006) Зварич, О. А.; Дубова, С. В.
    У статті описані головні етапи розвитку міського пасажирського транспорту Украіни та труднощі, які виявилися у наш час. Запропоновані варіанти рішення проблеми функціонування пасажирського транспорту у центрах міст.
  • Документ
    Сучасний досвід проектування католицьких духовних навчальних закладів України
    (КНУБА, 2006) Жовква, О. І.
    У статті зроблено короткий екскурс в історію становлення католицької освіти на території України, наведені статистичні дані стосовно стану мережі Містобудування та територіальне планування католицьких духовних навчальних закладів, надана коротка інформаційна довідка про основні католицькі духовні навчальні заклади Західного та Центрального регіонів. У статті також проаналізовано архітектурно-просторову композицію і функціональне зонування деяких католицьких духовних навчальних закладів, висвітлені основні сучасні тенденції у проектуванні католицьких духовних навчальних закладів та католицьких сакральних споруд із навчальним ядром в структурі.
  • Документ
    Исследование кольцевых саморегулируемых пересечений в одном уровне
    (КНУБА, 2006) Васильева, А. Ю.; Рейцен, Е. А.
    Наведено порівняльний аналіз звичайних та кільцевих перехресть зі світлофорним регулюванням по наступним параметрам: площі; величині затримок транспортних засобів; пропускній спроможності; кількості ДТП.