Системне моделювання проектного розрахунку щокової дробарки з складним рухом щоки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2010
Автори
Яковенко, Валерій Борисович
Забродський, М. М.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
В промисловості будівельних матеріалів щокові дробарки в основному застосовують для великого і середнього подрібнення порід високої та середньої міцності. Огляд існуючих конструкцій щокових дробарок показав, що на сьогоднішній день найпоширеніші дробарки зі складним рухом щоки. Це пояснюється тим, що такі дробарки більш компактні, мають меншу масу і потужність приводного двигуна, високу врівноваженість рухомих частин, більшу продуктивність. Типорозмір дробарки характеризує ширина прийомного отвору В (відстань між плитами, що дроблять, у верхній частині камери дроблення в момент максимального відходу рухливої щоки). Цей розмір визначає максимально можливу крупність шматків, що завантажуються в дробарку. Зробивши пошук по матеріалом вітчизняних і закордонних джерел була складена множина щокових дробарок зі складним рухом щоки залежно від розмірів приймального отвору BxL.
Опис
Ключові слова
кафедра машин і обладнання технологічних процесів, кафедра управління проектами, щокова дробарка, моделювання, проектний розрахунок
Бібліографічний опис
Яковенко В. Б. Системне моделювання проектного розрахунку щокової дробарки з складним рухом щоки / В. Б Яковенко, М. М. Забродський // Техніка будівництва : наук.-техн. журн. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; гол. ред. І. І. Назаренко. - Київ : КНУБА, 2010. - № 24. - С. 67 - 76. – Бібліогр. : 5 назв.
Зібрання