Товарзнавча характеристика та якість рибних консервів, що реалізуються у м. Києві
Вантажиться...
Дата
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
КНУБА
Анотація
Консервована риба, зокрема шпроти, займає значне місце у структурі
споживання харчових продуктів в Україні. Популярність цього продукту
зумовлена поєднанням зручності у використанні, довговічності зберігання та
привабливих смакових характеристик.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Нечипоренко К. Товарзнавча характеристика та якість рибних консервів, що реалізуються у м. Києві / К. Нечипоренко, А. Самойленко // Маркетингові стратегії, підприємництво і торгівля : сучасний стан, напрямки розвитку : тези доповідей VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції з нагоди 95-річчя КНУБА, 10 квітня 2025 року / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. П. В. Захарченко. - Київ : КНУБА, 2025. – С. 588 - 592. – Бібліогр. : 2 назви.