Вибрані статті з наукових збірників
Постійне посилання на фондhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/27
Переглянути
2 результатів
Результат пошуку
Документ Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування(КНУБА, 2014) Гнатюк, Л. Р.; Поліщук, Я. І.у статті розкрита роль ергономічних вимог у дизайні інтер‘єру ресторану. Оптимізація простору для досягнення комфорту відпочиваючих людей. Розглядається вплив комфорту та зручності на створення внутрішнього простору ресторану, підбір меблів та їх функціональні властивості в залежності від виду та їх функційДокумент Особливості розробки дизайну інтер'єрів закладів громадського харчування для студентських містечок(КНУБА, 2013) Гнатюк, Л. Р.; Драга, М. Л.Стаття присвячена виявленню особливостей формоутворення дизайну інтер‘єрів закладів громадського харчування для студентських містечок. Дослідження проведене на сучасних прикладах студентських кафе. Виявлено вплив кольору на психофізичний стан людини.