Вип. 30

Постійний URI для цього зібранняhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/270

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Документ
    Порівняльний аналіз архітектурно- дизайнерських вирішень київських ресторанів з китайською кухнею
    (КНУБА, 2012) Горбик, О. Р.; Ярош, В. В.
    У статті проведений порівняльний аналіз архітектурно-дизайнерських вирішень існуючих у м. Києві 12 ресторанів з китайськоюкухнею. Розглянуті деякі питання вирішення генерального плану, функційногозонування, планування, оздоблення, прийнятих меблів та колористики в цихоб’єктах. Аналізується поєднання традицій національного китайськогозодчества та прийомів сучасного дизайну у формуванні просторової композиції ресторанних комплексів такого типу.
  • Документ
    Ілюзії в інтер’єрах громадських будівель
    (КНУБА, 2012) Малік, Т. В.
    Розглянуто деякі приклади застосування оптичних ілюзій в інтер’єрах громадських будівель.
  • Документ
    Стиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексів
    (КНУБА, 2012) Дудка, С.-Р.О.
    У статті розглянуто основі стилі, що використовуються при створенні дизайну інтер’єру і формуванні предметно-просторового середовища ресторанних комплексів. Виведено основні характеристики цих стилів та їх вплив на формування внутрішнього простору певного закладу.