Вип. 16
Постійний URI для цього зібранняhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/309
Переглянути
Документ Методика підбору складових полімербетону для улаштування хімічностійкої підлоги в цехах м’ясо- молочної промисловості(КНУБА, 2004) Лівінський, М. О.Цехи підприємств м’ясо-молочної промисловості є агресивними середовищами. Особливо це стосується підлоги на яку попадає велика кількість різних відходів переробки м’яса і молочної продукції. Бетонна підлога за 1,5-2,0 роки експлуатації повністю кородує, руйнується і потребує ремонту. Тому підбір компонентів бетону, включення відповідних полімерів в склад бетону може забезпечити експлуатацію полімербетонної підлоги на протязі 8-10 років, що, в свою чергу, забезпечує значну економію трудових і матеріальних ресурсів. Тому тема даного дослідження є актуальною.