П’ята міжнародна науково-практична конференція «Transfer of Innovative Technologies 2019»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Автори
Сукач, М.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
KNUCA
Анотація
У травні 2019 року проведено V міжнародну науково-практичну конференцію Transfer of Innovative Technologies, яка стала логічним продовженням форуму Underwater Technologies, що протягом чотирьох років поспіль проходив у Київському національному університеті будівництва і архітектури під гаслом «Вплив води на довкілля та інноваційні технології». Основну увагу прикуто інтеграції вітчизняних та закордонних фахівців в розробці теорії, проведенні досліджень, створенні нової техніки і технологій, застосуванні новітніх енергоощадних екологічно безпечних технологій. Розглядались оригінальні ідеї, пропозиції, нестандартні рішення, креативні проекти. Запропоновано інноваційні методи дослідження та прогнозування властивостей матеріалів, конструкцій, технологічних процесів, нові підходи щодо проектування, виробництва і експлуатації промислових, цивільних об’єктів, інфраструктури, проблеми енергетики, екології, комп’ютерні та інформаційні технології. Представлено оригінальні роботи й авторитетні огляди з інноваційних технологій у будівництві, архітектурі, інших галузях науки і техніки. Надійшло понад сотню заявок, у тому числі від науковців, виробників та фахівців з Польщі, Литви, Білорусі, Австралії, Китаю за тематичною спрямованістю: Архітектура, Інфраструктура, Будівництво, Інженерія, Інформаційні технології. Підбито підсумки конкурсної програми за номінаціями: Презентація, Інноваційний проект, Публікація. Кращі роботи рекомендовано до публікації в міжнародних наукових журналах Підводні технології: промислова та цивільна інженерія і Transfer of Innovative Technolo-gies. Досягнуто домовленості між КНУБА, Сілезьким технологічним університетом (Забже, Польща) та Університетом науки і технологій Цзянсу (Чженьянг, Китай) про спільне видання наукових журналів. Наголошено на важливості міжнародної співпраці у різних галузях і трансферу інноваційних технологій.
Опис
Ключові слова
науково-практична конференція, трансфер інноваційних технологій, конкурсна програма, спільні видання, кафедра будівельних машин
Бібліографічний опис
Сукач М. П’ята міжнародна науково-практична конференція «Transfer of Innovative Technologies 2019» / М. Сукач // Transfer of innovative technologies = Трансфер інформаційних технологій : international scientific journal / Kyiv National University of Civil Engineering and Architecture ; editor-in-chief М. Sukach. - Kyiv : Lira-K, 2019. - Vol. 2(1). – P. 3-14.
Зібрання