Міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі) « Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг»

Постійний URI для цього зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Документ
    Дослідження якості сиру кисломолочного за мікробіологічними показниками
    (Растр-7, 2020-10-12) Самойленко, Антоніна Анатоліївна; Юдічева, Ольга Петрівна
    Було проведено оцінку якості сиру кисломолочного за мікробіологічними показниками. Об’єкти дослідження − зразки кисломолочного сиру двох торгових марок, які користуються найбільшим попитом (за результатами опитування) у покупців одного із супермаркетів у м. Києві. Мікробіологічним методом визначали наявність: бактерій групи кишкової палички (коліформи), кількість молочнокислих бактерій, пліснявих грибів і дріжджів. Узагальнюючи результати проведених досліджень можна зробити висновок про стабільність якості дослідних зразків кисломолочного сиру протягом календарного року за мікробіологічними показниками.
  • Документ
    Стан та напрямки розвитку ринку цегли в Україні
    (Растр-7, 2020-10-12) Захарченко, Петро Володимирович; Юдічева, Ольга Петрівна; Онопрієнко, Валерій Васильович
    Ринок цегли України орієнтований переважно на внутрішнє споживання. Частка вітчизняної продукції становить близько 96% ємності ринку. Будівельні компанії під час виконання будівельних робіт намагаються купляти цеглу на підприємствах, які розміщені неподалік, що дозволяє заощаджувати кошти. Виробництво цегли в Україні в останні роки було орієнтоване на внутрішній ринок і майже повністю задовольняло його потреби. Обсяги експорту та імпорту є незначними порівняно з обсягами внутрішнього ринку.