Енергоефективність в будівництві та архітектурі
Постійне посилання на фондhttps://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/142
Переглянути
4 результатів
Результат пошуку
Документ Холодная вода как низкотемпературный источник для теплонасосных систем теплохладоснабжения зданий(КНУБА, 2015) Высоцкая, М. В.На основе анализа результатов измерения температуры холодной воды установлена закономерность её изменения в течении года на вводах зданий Одесского региона для использования её в качестве низкотемпературного источника энергии для теплонасосных систем горячего водоснабжения и охлаждения зданий.Документ Шляхи підвищення ефективності використання теплової енергії в системах теплопостачання будівель(КНУБА, 2014) Басок, Б. І.; Давиденко, Б. В.; Лисенко, О. М.; Гончарук, С. М.В статті представлені результати дослідження ефективності використання теплової енергії в системі теплопостачання громадської будівлі при централізованому теплопостачанні та за рахунок використання ІТП протягом двох опалювальних сезонів. Проведено їх порівняльний аналіз. На основі отриманих експериментальних даних побудовані графічні залежності витрат теплоносія, теплової енергії та температури теплоносія в залежності від зовнішньої температури. Проведено розрахунок питомих витрат енергії на опалення.Документ Проблемы использования жаротрубных котлов большой мощности в централизованых системах теплоснабжения(КНУБА, 2013) Schwarzenberger, R.; Гламаздин, П.М.У статті йдеться про використання жаротрубних котлів в централізованих системах теплопостачання України. Проведено аналіз існуючих проблем, пов’язаних з використанням жаротрубних котлів, а також розроблені і наведені шляхи їх вирішення.Документ Індивідуальне автоматичне регулювання та облік теплової енергії в системах водяного опалення(КНУБА, 2013) Росковшенко, Ю.К.; Штиленко, В.П.Предложен способ, который обеспечивает индивидуальное автоматическое регулирование и учет тепловой энергии в системах водяного отопления, при произвольной конфигурации систем водяного отопления помещений, в зависимости от температурных возбуждений и потребностей потребителя.