Justification for use of two-component mixtures for cooking wheat bread

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Автори
Kalashnyk, O.
Barabolia, O.
Mykhailova, O.
Pisarenko, S.
Yudicheva, O.
Moroz, S.
Birta, G.
Tkachenko, A.
Kyrychenko, O.
Gniti, N.
Заголовок журналу
Журнал ISSN
Назва тому
Видавець
PC Technology Center
Анотація
To meet physiological needs in the diet, traditionally the main place is occupied by bread. The enterprises that produce bread offer a wide range of products that are distinguished by the use of a variety of raw materials to meet the various physiological needs of people, energy and nutritional value, flavor, weight, packaging, etc.
Опис
Отримані результати досліджень свідчать про доцiльнiсть застосування двокомпонентних сумішей борошна. Очікується поліпшення амінокислотного складу продукту, зниження енергетичної цінності за рахунок хімічного складу борошна, застосованого у нових рецептурах. Завдяки цьому забезпечується можливість отримання хлібу функціонального та дієтичного призначення. У порівнянні з аналогічними відомими рецептурами, розроблені зразки забезпечують такі переваги: поліпшення харчової цінності, покращення органолептичних властивостей продукту.
Ключові слова
кафедра товарознавства та комерційної діяльності в будівництві, харчова цінність хлібу, показники безпечності, органолептичнi показники, двокомпонентна суміш борошна, kharchova value khlibu
Бібліографічний опис
Justification for use of two-component mixtures for cooking wheat bread / O. Kalashnyk, O. Barabolia, O. Mykhailova [ atc ] // Technology audit and production reserves. – 2018. − Vol. 4/3 (42). – Р.41-49. - Bibliogr. : 22 titl.