Товарознавство та комерційна діяльність

 

Recent Submissions

  • Захарченко, П. В.; Юдічева, О. П.; Паламарчук, О. К. (РВВ Луцького НТУ, 2019)
    За ДКПП рідкі шпалери мають код 20.30.12-90.00 «Фарби та лаки, інші, на основі синтетичних полімерів, н. в. і. у.», тобто вони віднесені до секції С «Продукція переробної промисловості». Під час встановлення коду за УКТЗЕД ...
  • Алавердян, Л. М.; Юдічева, О. П.; Романенко, О. В. (РВВ Луцького НТУ, 2019)
    Визначено, що дослідні зразки борошна із спельти мають відмінну якість за органолептичними показниками. Порівняно із контролем - борошном пшеничним, борошно із спельти відрізняється горіховим смаком і ароматом, що позитивно ...
  • Kalashnyk, O.; Barabolia, O.; Mykhailova, O.; Pisarenko, S.; Yudicheva, O.; Moroz, S.; Birta, G.; Tkachenko, A.; Kyrychenko, O.; Gniti, N. (PC Technology Center, 2018)
    To meet physiological needs in the diet, traditionally the main place is occupied by bread. The enterprises that produce bread offer a wide range of products that are distinguished by the use of a variety of raw ...
  • Dubinina, A.; Letuta, T.; Selyutina, G.; Shcherbakova, T.; Afanasieva, V.; Yudicheva, O.; Kalashnyk, O.; Samoylenko, A. (Scientific Route OU, 2018)
    The sauce quality was formed by mathematical modeling using general criteria of optimization of organoleptic parameters. There were also determined specific criteria of optimization of the recipe composition taking into ...
  • Юдічева, О. П.; Калашник, О. В.; Мороз, С. Е.; Рибалко, О. А.; Корсун, А. В. (Видавництво Львівського торговельноекономічного університету, 2020)
    Одним із перспективних напрямів підвищення якості, безпечності, харчової цінності та засвоювання, розширення асортименту, збагачення нутрієнтами хліба та хлібобулочних виробів є використання нових нетрадиційних видів ...
  • Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Афанасьєва, В. А.; Юдічева, О. П.; Калашник, О. В.; Самойленко, А. А. (PC Technology Center, 2018)
    Among the vegetable plants that make up the diet of humans, pepper occupies one of the main places as its fruits possess not only the high taste, dietary and nutrient properties, but they are also distinguished by the ...
  • Yudicheva, O.; Kalashnyk, O.; Moroz, S.; Kalian, O. (Nemoros s.r.o., 2019)
    Extra oat flakes, «Hercules Power» produced by Ltd. «Hercules and K», according to organoleptic parameters, correspond to the requirements of GOST 21149. Consequently, the analysis of the results of the research of the ...
  • Zakharchenko, P. V.; Gavrysh, О. M.; Yudicheva, O. P. (Science and Education a New Dimension, 2018)
    The article considers modern approaches and possibilities of using a competency-based approach for training commodity specialists for construction area. A brief description of the pedagogical research in Ukraine which is ...
  • Бараболя, О. В.; Мороз, С. Е.; Калашник, О. В.; Жемела, Г. П.; Юдічева, О. П.; Сергієнко, О. В. (Полтавська державна аграрна академія, 2018)
    Одним із пріоритетних завдань сучасного хлібопечення є випуск продукції, яка відрізняється покращеними споживними властивостями. Для виконання цього завдання необхідно максимально залучити в господарський обіг місцеві ...