Порівняльний аналіз теплотехнічних розрахунків з даними отриманими при натурному випробуванні - Колякова, В. М.; Божинський, М. О. (КНУБА, 2016)
Проведено порівняльний аналіз даних прогріву перерізу, отриманих при натурних випробуваннях збірних залізобетонних конструкцій складного перерізу, з теплотехнічними розрахунками, наведеними у нормативних документах та науковій літературі. Показана розбіжність результатів отриманих за розрахунками, наведеними у нормативних документах та науковій літературі, та результатів отриманих при натурному випробуванні.
Keywords: прогрів перерізу; теплотехнічні розрахунки; натурні випробування; section forewarm; thermal calculations; field tests