Комп’ютерні технології в освітньому процесі - Лященко Тамара Олексіївна; Босенко Ігор Валерійович (КНУБА, 2026)
Розглянуто обробку та аналіз даних у середовищі MS Excel. Містять завдання для виконання лабораторних робіт, контрольні запитання для самостійної підготовки. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності А5 «Професійна освіта», спеціалізації А5.39 «Професійна освіта (Цифрові технології)»
Keywords: комп’ютерні технології