Steam-освіта як сучасна освітня технологія формування цифрової компетентності майбутнього педагога професійного навчання - Красильник Ю.С.; Набока В.О. (Державний податковий університет, 2025)
Однією з ефективних освітніх технологій, здатних забезпечити інтегроване формування цифрових, технічних і креативних навичок, на нашу думку, є STEAMосвіта. STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) – це міждисциплінарний підхід, що поєднує природничі науки, технології, інженерію, мистецтво та математику . STEAM-освіта є розвитком концепції STEM...
Keywords: навчання професійне; технології осівтні; технології сучасні; освіта