Спортивна морфологія : методичні вказівки - Колядич, Оксана Іванівна; Шлапак, Тетяна Іванівна (КНУБА : Талком, 2021)
Містять загальні відомості, мету, завдання, програму та структуру навчальної дисципліни «Спортивна морфологія». Надані теми та короткий зміст лекційних та практичних занять, теми для самостійної роботи, питання модульного і семестрового контролю, спеціальна література, інші інформаційні ресурси щодо вивчення дисципліни. Призначено для студентів спеціальності 017 “Фізична культура і спорт" освітнього рівня бакалавр денної та заочної форм навчання.
В авторській редакції
Keywords: морфологія спортивна