Класифікація основних видів вертикальних агропромислових комплексів - Добровенко, Д. В. (КНУБА, 2014)
Розглядається класифікація основних видів та формування поліфункціональних вертикальних агропромислових комплексів, а також їх розташування залежно від функціонального призначення.
Keywords: вертикальний агропромисловий комплекс; класифікація; the vertical agro-industrial complex; classification; 725.42