Оцінка інноваційних ініціатив підприємств будівельної галузі України в умовах війни - Лаврухіна, Катерина Олександрівна (My University, 2023)
Розвиток країни характеризується розвитком загального стану її бізнесу, який розвивається саме завдяки інноваційності в цілому. Основна мета дослідження полягає в проведенні всебічної фінансово-економічної оцінки стану інноваційної діяльності в Україні в умовах воєнного стану.
Keywords: інноваційні технології; воєнний стан; будівництво; 330.341.1