Визначення кінематичних та силових показників торцевого робочого органу траншеєкопача з керованими силовими параметрами - Пелевін, Леонід Євгенійович; Рашківський, Володимир Павлович (КНУБА, 2009)
Метою роботи є визначення кінематичних та силових показників торцевого робочого органа траншеєкопача при його роботі в імпульсному режимі.
Keywords: торцевий робочий орган траншеєкопача; торцевий робочий орган